Food hygiene, microbiology, and HACCP /
Yazar: | Forsythe, S. J. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hayes, P. R. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gaithersburg, Md. :
Aspen Publishers,
1998.
|
Edisyon: | 3rd ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda hijyeni /
Yazar:: Göktan, Deniz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Hijyen-sanitasyon : endüstriyel ve evsel uygulamaları /
Yazar:: Topal, Şeminur
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)