İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food packaging technology /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food packaging technology /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Kirwan, Mark J.
,
McDowell, Derek.
,
Coles, Richard, 1957-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Oxford :
Blackwell,
2003.
Konular:
Food
>
Packaging.
Besin
>
Ambalaj.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TP374 FOO 2003
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Principles of modified-atmosphere and sous vide product packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Sous vide and cook-chill processing for the food industry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Food packaging and preservation /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Modified atmospheric processing and packaging of fish : filtered smokes, carbon monoxide, and reduced oxygen packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Handbook of frozen food processing and packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
×
Yüklüyor......