İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Gıda hijyeni ve mikrobiyolojis...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Gıda hijyeni ve mikrobiyolojisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Erol, İrfan
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara,
2007
Konular:
Food
>
Sanitation.
Gıda maddeleri
>
Sanitasyon.
Gıda maddeleri
>
Mikrobiyoloji.
Food
>
Microbiology
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX537 .E764 2007
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Tayar, Mustafa, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010)
Gıda hijyeni /
Yazar:: Göktan, Deniz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010)
Gıda ve personel hijyeni /
Yazar:: Bulduk, Sıdıka,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)
Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Ray, Bibek
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)
×
Yüklüyor......