Colour in food : improving quality /
Diğer Yazarlar: | MacDougall, Douglas B. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton, FL : Cambridge, England :
CRC Press ; Woodhead Pub.,
2002.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food color and appearance/
Yazar:: Hutchings, John B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Anorganik doğal ve yapay boya, boyarmadde ve boya katkı maddeleri kılavuzu /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Food processing for increased quality and consumption /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Fish and shellfish quality assessment : a guide for retailers and restauranteurs /
Yazar:: Dore, Ian, 1941-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991) -
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)