İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Analysis of food constituents...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Analysis of food constituents /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Multon, J. L.
,
Stadelman, William J.
,
Watkins, Bruce A.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
Wiley-VCH,
1997.
Konular:
Food
>
Analysis
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX545 .A53 1997
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Introduction to food chemistry /
Yazar:: Owusu-Apenten, R. K.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)
Gıda analizleri /
Yazar:: Yetim, Hasan,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)
Gıda kimyası : besin hijyeni ve teknolojisi ders notları /
Yazar:: Tolgay, Zeki, 1917-1987
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
Food analysis laboratory manual /
Yazar:: Nielsen, S. Suzanne.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
×
Yüklüyor......