Food science /
Yazar: | Potter, Norman N. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Hotchkiss, Joseph H. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gaithersburg, Md. :
Aspen Publishers,
1998.
|
Edisyon: | 5th ed. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Gıda teknolojisi/
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P. 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Sous vide and cook-chill processing for the food industry /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Food biochemistry and food processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)