İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food safety handbook /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food safety handbook /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Schmidt, Ronald H.
,
Rodrick, Gary Eugene.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Hoboken, N.J. :
Wiley-Interscience,
2003.
Konular:
Food industry and trade
>
Safety measures.
Food industry and trade
>
Sanitation.
Besin endüstrisi ve ticareti
>
Güvenlik ölçümleri.
Besin endüstrisi ve ticareti
>
Sıhhi tesisat.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TP373.5 FOO 2003
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Essentials of food sanitation /
Yazar:: Marriott, Norman G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Food plant sanitation /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Food plant sanitation : design, maintenance, and good manufacturing practices /
Yazar:: Cramer, Michael M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Fermentation and food safety/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Hygiene in food processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
×
Yüklüyor......