Surimi and surimi seafood /
Diğer Yazarlar: | Park, Jae Won, 1953- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton, FL :
Taylor & Francis,
2005.
|
Edisyon: | 2. bs. |
Seri Bilgileri: | Food science and technology ;
142 |
Konular: | |
Online Erişim: | Publisher description |
Benzer Materyaller
-
Fish processing technology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Production and processing of healthy meat, poultry and fish products /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Seafood safety, processing, and biotechnology /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997) -
Fish drying & smoking : production and quality /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Safety and quality issues in fish processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)