Surimi and surimi seafood /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Park, Jae Won, 1953-
Materyal Türü: Kitap
Dil:English
Baskı/Yayın Bilgisi: Boca Raton, FL : Taylor & Francis, 2005.
Edisyon:2. bs.
Seri Bilgileri:Food science and technology ; 142
Konular:
Online Erişim:Publisher description
LEADER 01220cam a2200349Ia 4500
001 57655
003 OCoLC
005 20161229182744.0
008 041001s2005 flua b 001 0 eng
010 |a  2004059362 
020 |a 0824726499 (hardcover : alk. paper) 
020 |a 9780824726492 (hardcover : alk. paper) 
035 |a (OCoLC)56671833  
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a SH336.S94  |b SUR 2005 
245 0 0 |a Surimi and surimi seafood /  |c Ed. Jae W. Park. 
250 |a 2. bs. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b Taylor & Francis,  |c 2005. 
300 |a xxix, 923 s. :  |b res. ;  |c 24 cm. 
440 0 |a Food science and technology ;  |v 142  |9 26159 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Surimi.  |9 216487 
650 0 |a Fishery processing.  |9 200733 
650 4 |a Balık işleme.  |9 200734 
700 1 |a Park, Jae Won,  |d 1953-  |9 216488 
856 4 2 |3 Publisher description  |u http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0648/2004059362-d.html 
910 |a 2550702010607076426 
994 |a C0  |b TR7VH 
942 |2 lcc 
999 |c 50874  |d 50874 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 SH0336 S94 SUR 02005  |7 0  |9 73829  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-04-22  |e S  |l 1  |o SH336.S94 SUR 2005  |p 0090464  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-04-22  |y KT