Freshness and shelf life of foods /
Diğer Yazarlar: | Cadwallader, Keith R., 1963-, Weenen, Hugo, 1953- |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Washington, D.C. :
American Chemical Society,
2003.
|
Seri Bilgileri: | ACS symposium series ; 836
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food shelf life stability : chemical, biochemical, and microbiological changes /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Food transportation /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Gıda maddelerinin soğuk ve donmuş muhafazaları /
Yazar:: Koçtürk, Osman Nuri, 1918-1994
Baskı/Yayın Bilgisi: (1958) -
Hygiene in food processing /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Food safety handbook /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)