Food and beverage service/
Yazar: | Lillicrap, D. R. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Cousins, John A. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
London :
Hodder Arnold,
2006.
|
Edisyon: | 7.bs. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food and beverage cost control,student workbook /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007) -
Food and beverage controls/
Yazar:: Ninemeier,Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995) -
Food service sanitation manual.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1963)