Kapodokya lezzeti: Kapodoyalı rumların yemek kültürü/
Yazar: | Bozis, Sula |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Katerina Proku Türker. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Tarih Vakfı Yurt,
2004.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
Yazar:: Bozis,Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Antik dönemde beslenme /
Yazar:: Delemen, İnci, 1955-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Çukurova yemekleri/
Yazar:: Çıkla,Fatma
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Middle Eastern cooking/
Yazar:: Nickles, Harry G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971) -
Bizans'ın damak tadı: Kokular, şaraplar, yemekler= Flavours of byzantium/
Yazar:: Dalby, Andrew
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)