İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Middle Eastern cooking/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Middle Eastern cooking/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Nickles, Harry G.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Virginia:
Time-Life,
1971.
Konular:
AŞÇILIK, ORTA DOĞU
AŞÇILIK, YAHUDİ
AŞÇILIK, YUNAN
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX725.N36 NIC 1971
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Yazar:: Eksen,İlhan, 1944-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
Yazar:: Bozis,Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Bizans'ın damak tadı: Kokular, şaraplar, yemekler= Flavours of byzantium/
Yazar:: Dalby, Andrew
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Bir yemek masalı/
Yazar:: Soysal, Sahrap
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Memoirs and menus: The Confessions of a culinary snob/
Yazar:: Spunt, Georges
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967)
×
Yüklüyor......