Kapodokya lezzeti: Kapodoyalı rumların yemek kültürü/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Bozis, Sula
Diğer Yazarlar: Katerina Proku Türker.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Tarih Vakfı Yurt, 2004.
Konular:
LEADER 00920cam a22002411 4500
001 41053
008 050718s2004 tu 00100 tur
020 |a 9753331819 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX723.5.G8   |b  BOZ 2004 
100 1 |a Bozis, Sula  |9 76999 
700 1 |a Katerina Proku Türker.  |9 182727 
245 1 0 |a Kapodokya lezzeti:   |b  Kapodoyalı rumların yemek kültürü/   |c  Sula Bozis; çev. Katerina Proku Türker. 
260 |a İstanbul:   |b  Tarih Vakfı Yurt,   |c  2004. 
300 |a 72 s.:   |b  res. ;   |c  27 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Aşçılık, Yunan.  |9 182728 
650 4 |a Aşçılık   |z  Türkiye   |z  Kapodokya.  |9 182729 
651 4 |a Kapodokya (Türkiye).  |9 182730 
942 |2 lcc 
999 |c 34056  |d 34056 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX07235 G8 BOZ 02004  |7 0  |9 52482  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-07-15  |e S  |l 2  |o TX723.5.G8 BOZ 2004  |p 0066326  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-07-15  |y KT