İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Mutfakta dört mevsim:
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Mutfakta dört mevsim: İlkbahar-yaz/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Adar, Gökçen, 1940-
Diğer Yazarlar:
Ekşigil,Hülya.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Epsilon,
2004.
Konular:
Aşçılık,Türk.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX725.T8 ADA 2004
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar: -Osmanl İmparatorluğu'nun kuruluşunun 700. yıldönümüne armağan- /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Eskimeyen tatlar: Türk mutfak kültürü
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
×
Yüklüyor......