İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Antik dönemde beslenme /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Antik dönemde beslenme /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Delemen, İnci, 1955-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Eskiçağ Bilimleri Enstitüsü,
2001.
Konular:
AŞÇILIK, YUNAN-TARİH
AŞÇILIK, ROMA-TARİH
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX723.5.G8 DEL 2001
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Kapodokya lezzeti: Kapodoyalı rumların yemek kültürü/
Yazar:: Bozis, Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
İstanbul lezzeti: İstanbullu rumların mutfak kültürü/
Yazar:: Bozis,Sula
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Çukurova yemekleri/
Yazar:: Çıkla,Fatma
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Antik çağ yemekleri ve yemek kültürü /
Yazar:: Dalby, Andrew, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Middle Eastern cooking/
Yazar:: Nickles, Harry G.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1971)
×
Yüklüyor......