İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Çukurova yemekleri/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Çukurova yemekleri/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Çıkla,Fatma
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
İnkılap,
1998.
Konular:
TÜRK MUTFAĞI-ÇUKUROVA BÖLGESİ
AŞÇILIK
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX723.5.T9 ÇIK 1998
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Ramazan yemekleri ve mutfak kültürü/
Yazar:: Berkok,Nimet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
A La Carte/
Yazar:: Münir,Saime
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Alaturka-alafranga yemek öğretimi ve sofra düzeni-sofra görgüsü.
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Mutfak rehberi/
×
Yüklüyor......