Misafirperlik endüstrisinde temel mutfak bilgisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Kaya, Ahmet
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Antalya: [yayl.y.], 2000.
Konular:

Fethiye MYO.

Detaylı Erişim Bilgileri Fethiye MYO.
Yer Numarası: TX643 KAY 2000
Kopya Bilgisi Ödünç verilmez

Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: TX643 KAY 2000
Kopya Bilgisi Ödünçteİade Tarihi: 18-03-2024

Ortaca Meslek Yüksekokulu

Detaylı Erişim Bilgileri Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: TX643 KAY 2000
Kopya Bilgisi Ödünç verilmez