İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Yemek pişirme.
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Yemek pişirme.
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Cılızoğlu Eryılmaz, Leman
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Remzi,
1999.
Konular:
AŞÇILIK
Beslenme
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Fethiye MYO.
Detaylı Erişim Bilgileri Fethiye MYO.
Yer Numarası:
TX651 CIL 1999
Kopya Bilgisi
Ödünç verilmez
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX651 CIL 1999
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Alaturka-alafranga yemek öğretimi ve sofra düzeni-sofra görgüsü.
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Mutfak rehberi/
Türk ve dünya mutfakları/
Yazar:: Akman, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
×
Yüklüyor......