Menü planlama /
Yazar: | Özgen, Işıl, 1974- |
---|---|
Kurumsal yazarlar: | Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi. |
Diğer Yazarlar: | Demirkoparan, Esra. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Servis ve bar : temel ders kitabı /
Yazar:: Gürel, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Menü ve yönetim/
Yazar:: Rızaoğlu, Bahattin, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Menü ve yönetim /
Yazar:: Rızaoğlu, Bahattin, 1947-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)