Menü planlama /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Özgen, Işıl, 1974-
Kurumsal yazarlar: Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi.
Diğer Yazarlar: Demirkoparan, Esra.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Beta Basım Yayım Dağıtım, 2015.
Edisyon:1. bs.
Konular:
LEADER 01204nam a22003251 4500
001 76190
008 160405s2015 tu af 00100 tur
020 |a 9786053333777 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M45   |b Ö933 2015 
100 1 |a Özgen, Işıl,  |d 1974-  |9 269298 
245 1 0 |a Menü planlama /  |c Işıl Özgen ; editör Esra Demirkoparan. 
250 |a 1. bs. 
260 |a Ankara :  |b Beta Basım Yayım Dağıtım,  |c 2015. 
300 |a X, 116 s. :  |b res., şkl., tbl. ;  |c 24 cm. 
500 |a "Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi." 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Menus.  |9 75601 
650 0 |a Food service.  |9 59487 
650 4 |a Mönüler.  |9 172960 
650 4 |a Yemek servisi.  |9 166402 
700 1 |a Demirkoparan, Esra.  |9 269260 
710 2 |a Boğaziçi Üniversitesi.  |9 130353 
710 2 |a Kırklareli Üniversitesi.  |9 269261 
910 |a 255.7.2/16/14551 
942 |2 lcc 
999 |c 69295  |d 69295 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M45 Ö00933 02015  |7 0  |9 96954  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2016-04-05  |e B  |g 3.00  |o TX911.3.M45 Ö933 2015  |p 0110944  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2016-04-05  |y KT