|
|
|
|
LEADER |
01204nam a22003251 4500 |
001 |
76190 |
008 |
160405s2015 tu af 00100 tur |
020 |
|
|
|a 9786053333777
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX911.3.M45
|b Ö933 2015
|
100 |
1 |
|
|a Özgen, Işıl,
|d 1974-
|9 269298
|
245 |
1 |
0 |
|a Menü planlama /
|c Işıl Özgen ; editör Esra Demirkoparan.
|
250 |
|
|
|a 1. bs.
|
260 |
|
|
|a Ankara :
|b Beta Basım Yayım Dağıtım,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a X, 116 s. :
|b res., şkl., tbl. ;
|c 24 cm.
|
500 |
|
|
|a "Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Artırılması Projesi."
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya ve dizin var.
|
650 |
|
0 |
|a Menus.
|9 75601
|
650 |
|
0 |
|a Food service.
|9 59487
|
650 |
|
4 |
|a Mönüler.
|9 172960
|
650 |
|
4 |
|a Yemek servisi.
|9 166402
|
700 |
1 |
|
|a Demirkoparan, Esra.
|9 269260
|
710 |
2 |
|
|a Boğaziçi Üniversitesi.
|9 130353
|
710 |
2 |
|
|a Kırklareli Üniversitesi.
|9 269261
|
910 |
|
|
|a 255.7.2/16/14551
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 69295
|d 69295
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX09113 M45 Ö00933 02015
|7 0
|9 96954
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2016-04-05
|e B
|g 3.00
|o TX911.3.M45 Ö933 2015
|p 0110944
|r 2016-12-10
|t k.1
|w 2016-04-05
|y KT
|