Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Türkan, Cemal
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara: Detay, 2003.
Seri Bilgileri:Detay Yayınları ; 58
Konular:

Ortaca Meslek Yüksekokulu

Detaylı Erişim Bilgileri Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: TX911.3.M45 T87 2003
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez
Kopya Bilgisi 1 Ödünç verilmez

Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: TX911.3.M45 T87 2003
Kopya Bilgisi Kütüphanede