Turizmde beslenme ilkeleri ve mönü planlama/
Yazar: | |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara:
Detay,
2003.
|
Seri Bilgileri: | Detay Yayınları ; 58
|
Konular: |
Ortaca Meslek Yüksekokulu
Yer Numarası: |
TX911.3.M45 T87 2003 |
---|---|
Kopya Bilgisi 1 | Ödünç verilmez |
Kopya Bilgisi 1 | Ödünç verilmez |
Kopya Bilgisi 1 | Ödünç verilmez |
Kopya Bilgisi 1 | Ödünç verilmez |
Kopya Bilgisi 1 | Ödünç verilmez |
Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: |
TX911.3.M45 T87 2003 |
---|---|
Kopya Bilgisi | Kütüphanede |