Novel food processing technologies /
Diğer Yazarlar: | Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Tapia, María S., Cano, M. Pilar |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Boca Raton :
CRC Press,
2005.
|
Seri Bilgileri: | Food science and technology ; 141
|
Konular: | |
Online Erişim: | Publisher description |
Benzer Materyaller
-
Food processing for increased quality and consumption /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018) -
Gıda teknolojisi /
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Quality of fresh and processed foods/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P. 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Food chemistry /
Yazar:: Belitz, H.-D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)