International standards for food safety/
Diğer Yazarlar: | Rees, Naomi., Watson, David. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Gaithersburg, Md:
Aspen Publishers,
2000.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food safety handbook /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Fermentation and food safety/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
International food safety handbook : science, international regulation, and control /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Food hygiene, microbiology, and HACCP /
Yazar:: Forsythe, S. J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Food safety in shrimp processing : a handbook for shrimp processors, importers, exporters and retailers /
Yazar:: Kanduri, Laxman.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)