Food and beverage service/
Yazar: | Axler,Bruce H. |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Litrides,Carol A. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York:
John Wiley,
1990.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Introduction to food and beverage service/
Yazar:: Brown, Graham
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
The waiter & waitress and waitstaff training handbook : a complete guide to the proper steps in service for food & beverage employees /
Yazar:: Arduser, Lora.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Total quality service: Principles, practices and implementation
Yazar:: Stamatis, D. H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996) -
Masa tenisi öğretimi/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Food and beverage service/
Yazar:: Lillicrap, D. R.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)