İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food and beverage management/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food and beverage management/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Cousins,John
Diğer Yazarlar:
Foskett,David
,
Shortt,David
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Harlow Essex:
Longman,
1995.
Konular:
BESNİN HİZMETİ YÖNETİMİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX911.3.M27 COU 1995
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Management of food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Strategic questions in food and beverage management/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Food and beverage controls/
Yazar:: Ninemeier,Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Improving food and beverage performance/
Yazar:: Waller, Keith
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Planning and control for food and beverage operations/
Yazar:: Ninemeier, Jack D.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
×
Yüklüyor......