Gastronomi ve turizm : kavramlar, uygulamalar, uluslararası mutfaklar, reçeteler /
Diğer Yazarlar: | Kurgun, Hülya (editör), Bağıran Özşeker, Demet (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Ankara :
Detay Yayıncılık,
2016.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Detay yayınları ; 759
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
Uluslararası gastronomi : (temel özellikler - örnek menüler ve reçeteler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gastronomi deneyiminde rotalar ve festivaller /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022) -
Food and wine tourism : integrating food, travel, and territory /
Yazar:: Croce, Erica
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Lezzetin tarihi : geçmişten bugüne yiyecek, içecek ve keyif vericiler /
Yazar:: Tez, Zeki, 1948-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2018)