Mönü planlama tekniği /
Yazar: | Maviş, Fermani, 1952-2008. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Eskişehir :
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu,
2005.
|
Seri Bilgileri: | Anadolu Üniversitesi yayınları ; no. 1614. Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu yayınları ; no. 7.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Endüstriyel yiyecek üretimi/
Yazar:: Maviş, Fermani
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Food and beverage cost control,student workbook /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Yiyecek-içecek işletmelerinde mutfak hizmetleri yönetimi/
Yazar:: Küçükaslan, Nazife
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi ve işletmeciliği /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Dining room and banquet management/
Yazar:: Strianese, Anthony J.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)