|
|
|
|
LEADER |
01327cam a22003371 4500 |
001 |
71692 |
008 |
111116s2005 tu af 00000 tur |
020 |
|
|
|a 975060329X
|
020 |
|
|
|a 9789750603297
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX911.3.M45
|b M384 2005
|
100 |
1 |
|
|a Maviş, Fermani,
|d 1952-2008.
|9 86854
|
245 |
1 |
0 |
|a Mönü planlama tekniği /
|c Fermani Maviş.
|
260 |
|
|
|a Eskişehir :
|b Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu,
|c 2005.
|
300 |
|
|
|a VIII, 228 s. :
|b res., şkl., tbl. ;
|c 24 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Anadolu Üniversitesi yayınları ; no. 1614. Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu yayınları ; no. 7.
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya: s. 225-228.
|
650 |
|
0 |
|a Menus
|x Planning.
|9 249786
|
650 |
|
0 |
|a Food service
|x Cost control.
|9 121006
|
650 |
|
4 |
|a Mönüler
|x Planlama.
|9 249787
|
650 |
|
4 |
|a Besin hizmeti yönetimi.
|9 172500
|
650 |
|
4 |
|a Besin hizmeti
|x Maliyet kontrolü.
|9 249788
|
650 |
|
4 |
|9 131113
|a Beslenme
|
650 |
|
0 |
|9 2658
|a Nutrition
|
650 |
|
0 |
|9 704
|a Food service management
|
910 |
|
|
|a 2550702010607059660
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 65389
|d 65389
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX09113 M45 M384 02005
|7 0
|9 91505
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2011-11-16
|e S
|l 7
|m 1
|o TX911.3.M45 M384 2005
|p 0069648
|r 2018-12-19
|s 2018-11-28
|t k.1
|w 2011-11-16
|y KT
|