Mönü planlama tekniği /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Maviş, Fermani, 1952-2008.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Eskişehir : Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, 2005.
Seri Bilgileri:Anadolu Üniversitesi yayınları ; no. 1614. Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu yayınları ; no. 7.
Konular:
LEADER 01327cam a22003371 4500
001 71692
008 111116s2005 tu af 00000 tur
020 |a 975060329X 
020 |a 9789750603297 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX911.3.M45   |b M384 2005 
100 1 |a Maviş, Fermani,  |d 1952-2008.  |9 86854 
245 1 0 |a Mönü planlama tekniği /  |c Fermani Maviş. 
260 |a Eskişehir :  |b Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu,  |c 2005. 
300 |a VIII, 228 s. :  |b res., şkl., tbl. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Anadolu Üniversitesi yayınları ; no. 1614. Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu yayınları ; no. 7. 
504 |a Bibliyografya: s. 225-228. 
650 0 |a Menus  |x Planning.  |9 249786 
650 0 |a Food service  |x Cost control.  |9 121006 
650 4 |a Mönüler  |x Planlama.  |9 249787 
650 4 |a Besin hizmeti yönetimi.  |9 172500 
650 4 |a Besin hizmeti  |x Maliyet kontrolü.  |9 249788 
650 4 |9 131113  |a Beslenme 
650 0 |9 2658  |a Nutrition 
650 0 |9 704  |a Food service management 
910 |a 2550702010607059660 
942 |2 lcc 
999 |c 65389  |d 65389 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX09113 M45 M384 02005  |7 0  |9 91505  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2011-11-16  |e S  |l 7  |m 1  |o TX911.3.M45 M384 2005  |p 0069648  |r 2018-12-19  |s 2018-11-28  |t k.1  |w 2011-11-16  |y KT