Food service sanitation manual.
Materyal Türü: | Kitap |
---|---|
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Washington:
U.S. Department of Health, Education and Welfare,
1963.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Quantity food purchasing/
Yazar:: Kotschevar,Lendal H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Food preparation and cookery: An international approach/
Yazar:: Finch,Clive F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Introduction to food and beverage service/
Yazar:: Brown, Graham
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994) -
Konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde servis tekniği uygulamaları /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi: servis sanatı/
Yazar:: Pries, Johannes
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)