İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Food service sanitation manual...
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Food service sanitation manual.
Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Washington:
U.S. Department of Health, Education and Welfare,
1963.
Konular:
BESİN HİZMETİ
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
90 s.; 24 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
Benzer Materyaller
Quantity food purchasing/
Yazar:: Kotschevar,Lendal H.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Food preparation and cookery: An international approach/
Yazar:: Finch,Clive F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Introduction to food and beverage service/
Yazar:: Brown, Graham
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Konaklama ve yiyecek-içecek işletmelerinde servis tekniği uygulamaları /
Yazar:: Sökmen, Alptekin, 1969-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Yiyecek içecek hizmetleri yönetimi: servis sanatı/
Yazar:: Pries, Johannes
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
×
Yüklüyor......