İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Menu:
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Menu: Pricing & strategy/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Miller,Jack E.
Diğer Yazarlar:
Pavesic,David V.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York:
Van Nostrand Reinhold,
1996.
Konular:
RESTORANLAR-ÜCRETLER
BESİN HİZMETİ-ÜCRETLER
MENÜLER
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX911.3.P7 MIL 1996
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Üç malzemeli beş yıldızlı yemekler: Yalnız üç ana malzemeyle yapılabilen 259 nefis yemek tarifi=Recipes 1.2.3/
Yazar:: Gold, Rozanne
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Quality sanitation management/
Yazar:: Cichy, Ronald F.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
Ücret teorisi : (modern yaklaşım) /
Yazar:: Parasız, M. İlker, 1943-2015
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991)
Banking policy and the price level.
Yazar:: Robertson,Dennis Holme
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Making ends meet: how families cope with inflation and recession.
Yazar:: Caplovitz, David
Baskı/Yayın Bilgisi: (1979)
×
Yüklüyor......