Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Главный автор: | Türkan, Cemal |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Turkish |
Опубликовано: |
İstanbul:
Değişim,
2004.
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
по: Türkan, Cemal
Опубликовано: (2000) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
по: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Опубликовано: (1998) -
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
по: Türkan, Cemal, 1953-
Опубликовано: (2008) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
по: Ardakoç,Berrin
Опубликовано: (1999) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
по: Ardakoç,Berrin
Опубликовано: (1996)