İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Bil. Aşçılık:
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Türkan, Cemal
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
Değişim,
2004.
Konular:
Aşçılık $x Türk mutfağı.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX728 TÜR 2004
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
×
Yüklüyor......