İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Uygulamalı yemek yapma temel t...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Türkan, Cemal
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
İnkılap,
2000.
Konular:
AŞÇILIK-TÜRK MUTFAĞI
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX728.T8 TÜR 2000
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Alaturka-alafranga yemek öğretimi ve sofra düzeni-sofra görgüsü.
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
×
Yüklüyor......