Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Yazar: | Türkan, Cemal |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul:
Değişim,
2004.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
Yazar:: Türkan, Cemal
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
Yazar:: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)