İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
The art of cuisine.
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
The art of cuisine.
Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü:
Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York:
Henry Holt and Company,
1995.
Konular:
FRANSIZ MUTFAĞI
AŞÇILIK
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX719.J613 ART 1995
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Klasik Fransız yemekleri/
Yazar:: Bleu, Le Cordon
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Alice B. Toklas yemek kitabı= The Alice B. Toklas cookbook/
Yazar:: Toklas, Alice B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Alice B. Toklas yemek kitabı= The Alice B. Toklas cookbook/
Yazar:: Toklas, Alice B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Basic French cookery course /
Yazar:: Deighton, Len, 1929-
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
×
Yüklüyor......