İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Gaziantep ve Kilis mutfak kült...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Gaziantep ve Kilis mutfak kültürü /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Tokuz, Gonca
Materyal Türü:
Kitap
Baskı/Yayın Bilgisi:
Gaziantep :
Gaziantep Üniversitesi Vakfı ,
2002.
Konular:
Türk mutfağı.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
ERF Koleksiyonu
Detaylı Erişim Bilgileri ERF Koleksiyonu
Yer Numarası:
ERF/TX723.5.T8 GAZ 2002
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Gaziantep yemekleri /
Yazar:: Tokuz, Gonca
Baskı/Yayın Bilgisi: (1993)
Ali Eşref Dede'nin yemek risalesi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1992)
Malatya mutfak ve yemek kültürü /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013)
Aşçının el kitabı: işyerimiz mutfak mesleğimiz aşçılık sanatımız pişirmek/
Yazar:: Yılmaz, Aydın, 1937-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Alaturka-alafranga soğuk yemekler, mezeler, salatalar /
Yazar:: Yeğen, Ekrem Muhittin
×
Yüklüyor......