İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Türk ve dünya mutfakları/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Türk ve dünya mutfakları/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Akman, Mehmet
Diğer Yazarlar:
Mete, Mustafa
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Konya:
Pak-sil;
1998.
Konular:
Beslenme
TÜRK MUTFAĞI
AŞÇILIK
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX725.A1 A36 1998
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Türk mutfağından örnekler/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
Yazar:: Ardakoç,Berrin
Baskı/Yayın Bilgisi: (1999)
Ramazan yemekleri ve mutfak kültürü/
Yazar:: Berkok,Nimet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
×
Yüklüyor......