Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Türkan, Cemal
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul: Değişim, 2004.
Konular:
LEADER 00713cam a22001931 4500
001 45243
008 060123s2004 tu 00000 tur
020 |a 9756267267 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX728   |b  TÜR 2004 
100 1 |a Türkan, Cemal  |9 172959 
245 1 0 |a Bil. Aşçılık:   |b  Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/   |c  Cemal Türkan. 
260 |a İstanbul:   |b  Değişim,   |c  2004. 
300 |a 283 s.:   |b  rnk.res.;   |c  24 cm. 
650 4 |a Aşçılık $x Türk mutfağı.  |9 192358 
942 |2 lcc 
999 |c 39048  |d 39048 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0728 TÜR 02004  |7 0  |9 58947  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-03-02  |e S  |l 25  |o TX728 TÜR 2004  |p 0074294  |r 2017-10-26  |s 2017-10-12  |t 1  |w 2006-03-02  |y KT