Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
Main Author: | Türkan, Cemal |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul:
Değişim,
2004.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
by: Türkan, Cemal
Published: (2000) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
by: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Published: (1998) -
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
by: Türkan, Cemal, 1953-
Published: (2008) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
by: Ardakoç,Berrin
Published: (1999) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
by: Ardakoç,Berrin
Published: (1996)