Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
1. Verfasser: | Türkan, Cemal |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Turkish |
Veröffentlicht: |
İstanbul:
Değişim,
2004.
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
von: Türkan, Cemal
Veröffentlicht: (2000) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
von: Cerrahoğlu, Abdurrahman
Veröffentlicht: (1998) -
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
von: Türkan, Cemal, 1953-
Veröffentlicht: (2008) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
von: Ardakoç,Berrin
Veröffentlicht: (1999) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
von: Ardakoç,Berrin
Veröffentlicht: (1996)