Bil. Aşçılık: Uygulamalı yemek hazırlama temel tekniği/
المؤلف الرئيسي: | Türkan, Cemal |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Turkish |
منشور في: |
İstanbul:
Değişim,
2004.
|
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Uygulamalı yemek yapma temel tekniği/
بواسطة: Türkan, Cemal
منشور في: (2000) -
Sofra nimetleri: uygulamalı yemek kitabı.
بواسطة: Cerrahoğlu, Abdurrahman
منشور في: (1998) -
Aşçılık: ev hanımları için kaşık, bardak ölçüleriyle/
بواسطة: Türkan, Cemal, 1953-
منشور في: (2008) -
Yemek ve tatlı kitabı: Türk mutfak kültürü.
بواسطة: Ardakoç,Berrin
منشور في: (1999) -
Türk sofrası: Alaturka-alafranga yemek ve tatlı kitabı.
بواسطة: Ardakoç,Berrin
منشور في: (1996)