Food processing for increased quality and consumption /
Diğer Yazarlar: | Grumezescu, Alexandru Mihai (editör), Holban, Alina Maria (editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Amsterdam :
Academic Press,
2018.
|
Seri Bilgileri: | Handbook of food bioengineering ; volume 18
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Food processing technology : principles and practice /
Yazar:: Fellows, P. 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gıda teknolojisi /
Yazar:: Bulduk, Sıdıka
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Food science /
Yazar:: Potter, Norman N.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998) -
Quality of fresh and processed foods/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Food quality assurance : principles and practices /
Yazar:: Alli, Inteaz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)