Pişirme yöntemleri /
Main Author: | Alsaffar, Ayten Aylin |
---|---|
Corporate Authors: | Boğaziçi Üniversitesi., Kırklareli Üniversitesi. |
Other Authors: | Kalyoncu, Zeynep Begüm., Demirkoparan, Esra. |
Format: | Book |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beta Basım Yayım Dağıtım,
2015.
|
Edition: | 1. bs. |
Subjects: |
Similar Items
-
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
by: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Published: (2012) -
On cooking : A textbook of culinary fundamentals /
by: Labensky, Sarah R. -
Jamie's kitchen /
by: Oliver, Jamie, 1975-
Published: (2004) -
Tarih boyunca yemek kültürü /
by: Belge, Murat, 1943-
Published: (2001) -
Klasik İtalyan yemekleri /
by: Della Croce, Julia
Published: (1998)