İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Yiyecek üretimi öğretmen el ki...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Yiyecek üretimi öğretmen el kitabı.
Detaylı Bibliyografya
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara :
Turizm Bakanlığı,
1994.
Edisyon:
1. bs.
Konular:
Cookery
>
Study and teaching.
Cooking
>
Turkey
>
Guidebooks.
Aşçılık
>
Öğretim.
Yemek pişirme
>
Türkiye
>
Elkitabı.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX663 .Y593 1994
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
On cooking : A textbook of culinary fundamentals /
Yazar:: Labensky, Sarah R.
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, Ayten Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)
Pratik yemek tarifleri /
Yazar:: Gümüş, Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Bir Denizin Çevresinden Benzer Sofralar, 15-18 Mayıs 2008 /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Setting Similar Tables Around the Same Sea, May 15-18, 2008 /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
×
Yüklüyor......