İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Türk mutfak sanatı /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Türk mutfak sanatı /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Necip Usta, 1931-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Remzi Kitabevi,
1996.
Edisyon:
6. bs.
Konular:
Cooking, Turkish
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX725.T8 N434 1996
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Türk mutfak kültürü üzerine araştırmalar /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Tarihin süzgecinde mutfak kültürümüz /
Yazar:: Gürsoy, Deniz, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Türk sefarad yemekleri : Dina'nın mutfağı /
Yazar:: Alphan, D. Deniz
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)
Geleneksel esintilerle günümüz Türk mutfağı /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Osmanlı mutfağı / Türabi Efendi ; çeviren Altay İltan Aktürk.
Yazar:: Türabi Efendi,
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
×
Yüklüyor......