İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
On cooking :
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
On cooking : A textbook of culinary fundamentals /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Labensky, Sarah R.
Diğer Yazarlar:
Hause, Alan M.
,
Embery, Richard.
,
Ingram, William E.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Edisyon:
4th ed.
Konular:
Cookery.
Yemek pişirme.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX651 .L333 2007
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, Ayten Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
Yazar:: Kümeli, P. Taylan, 1962-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012)
Pratik yemek tarifleri /
Yazar:: Gümüş, Metin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Mutfakta keyif /
Yazar:: Baruh, Dorin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Düşük kalorili ve pratik yemekler/
Yazar:: Batman, Ferin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
×
Yüklüyor......