İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /

Değişik fikirleri, yeni ve kolay tarifleri, alışılmamış fotoğraflarıyla İçindekiler, fazla bilgiye boğmadan mutfağa girmeye heveslendiriyor ve düşündüren yazılarıyla tarif verirken fikir de veriyor. Yemek yazarı Cemre Narin ve Chicago Kendall College'da aşçılık eğitimi alan Begüm Atakan'ın...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Narin, Cemre (yazar)
Diğer Yazarlar: Atakan, Begüm (yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Yapı Kredi Yayınları, 2014.
Edisyon:1. baskı.
Seri Bilgileri:Yapı Kredi yayınları ; 4117. Lezzet kitapları
Konular:

Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: TX714 .N374 2014
Kopya Bilgisi k.1 Kütüphanede