İçindekiler : tarif ve fikir kitabı /
Değişik fikirleri, yeni ve kolay tarifleri, alışılmamış fotoğraflarıyla İçindekiler, fazla bilgiye boğmadan mutfağa girmeye heveslendiriyor ve düşündüren yazılarıyla tarif verirken fikir de veriyor. Yemek yazarı Cemre Narin ve Chicago Kendall College'da aşçılık eğitimi alan Begüm Atakan'ın...
Yazar: | |
---|---|
Diğer Yazarlar: | |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Yapı Kredi Yayınları,
2014.
|
Edisyon: | 1. baskı. |
Seri Bilgileri: | Yapı Kredi yayınları ; 4117. Lezzet kitapları
|
Konular: |
Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: |
TX714 .N374 2014 |
---|---|
Kopya Bilgisi k.1 | Kütüphanede |