İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Lezzetin inanılmaz hafifliği /...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Lezzetin inanılmaz hafifliği /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Kümeli, P. Taylan, 1962-
Diğer Yazarlar:
Uzmansel, Elif Ezgi
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Nemli Yayıncılık,
2012.
Konular:
Food.
Gıda.
Yemek pişirme.
Beslenme
Nutrition
Cooking
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX353 .K853 2012
Kopya Bilgisi k.1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Pişirme yöntemleri /
Yazar:: Alsaffar, Ayten Aylin
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015)
Food texture: Instrumental and sensory measurement/
Baskı/Yayın Bilgisi: (1987)
On cooking : A textbook of culinary fundamentals /
Yazar:: Labensky, Sarah R.
Besinler ve beslenme /
Yazar:: Yaşar, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003)
Beslenme ve besinler /
Yazar:: Yaşar, Hikmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (2014)
×
Yüklüyor......